Kolozsi Petra, Zoli, Dóri

Ez a blog rólam (Dóri) a lányomról Petráról és a férjemről Zoliról szól.

Friss topikok

  • nyuli: Csak így tovább,utoléerted magad;-D Figyelünk ám!puszi,Gaby (2008.07.19. 21:02) Júl 19.

Linkblog

Máj 8.

2008.05.08. 11:22 - kolozsi

Petra először 6:20-kor kelt, másodszor fél kilenckor.

Kávéztam, tisztába tettem, etettem, mosogattam, takarítottam és vártam haza Zolit.

Két rész közt ettünk, majd a szokásunkhoz híven sétálni és vásárolni mentünk.

Petra nagyon ügyes és édi volt ma, persze minden nap az. Már nyúl a játék után, néha megfogja őket és akkor játszik is velük, azaz a szájába veszi azokat. :)

Állandóan a keze a szájában van és úgy magyaráz. Amikor meg nincs a keze a szájában sikitozik. Ami néha sikerül, néha meg nem. :) Persze ezeket nem ma kezdte el, de mostanában ezek kimaradtak a naplóból. Zoli szólt, erről miért nem írok. Tessék! Írva vagyon! :))))))

Zoli este mesélte, hogy ma a tanulójával a vonal sajátosságairól beszélgettek, kérdezz felelek módban. Zoli kérdezett, Zoli válaszolt. Ez nem szóvicc, sajnos igaz, a másik Zoli tudása még nem tökéletes. Az első részben még megnézték-az egy órai kiállásukban-a reléket és egyéb műszereket. A másod részben újból néhány hibáról beszélgettek.

Este ismét lementünk apukámékhoz és a szokásos időben feljöttünk és fürdettünk. Petra már nagyon nyűgös volt. :(

Míg lent voltunk telefonált az albérlőnk veje. Zoli vissza hívta és megtudta dugulás van a Dohány utcai lakásban. Mondta Nekik, hogy ott hagyta a csőgörényt, próbálják meg azzal kitisztítani a csövet. Azt mondta az albérlő veje, hogy ezt márcsak holnap tudja megtenni, mert már nincs ott a lakásban. Majd fog telefonálni sikerült e.

Ma megbeszéltük a lentiekkel, hogy hétfőn bográcsozni fogunk. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kolozsi.blog.hu/api/trackback/id/tr21459685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása