Kolozsi Petra, Zoli, Dóri

Ez a blog rólam (Dóri) a lányomról Petráról és a férjemről Zoliról szól.

Friss topikok

  • nyuli: Csak így tovább,utoléerted magad;-D Figyelünk ám!puszi,Gaby (2008.07.19. 21:02) Júl 19.

Linkblog

Máj 10.

2008.05.11. 20:33 - kolozsi

Ma van anyukám születésnapja! :)

Ma Zoli dolgozik. Tartalékos fordát csinál és 12:25-kor fog végezni. Végül a 11:55-ös hévvel jött haza, mert megyünk ebédelni anyukámékkal.

Zoli Szentendrén a Kaisersban vásárolt is, most nem feledkeztünk meg az ünnepnapokról. :)

Miután Zoli hazajött fürdött, majd elkészültünk és egy óra előtt 10 perccel indultunk Budakalász Lenfonógyárhoz a Country étterembe. A kaja finom volt és volt két torta is. Azok is nagyon finik voltak. :) Zoli egy fél órára elvitte Petrát sétálni, hogy picit aludjon. Kb. fél 4-kor jöttünk el.

Itthon átöltöztünk, apukámat elláttam néhány jótanáccsal (hiszen Ő vigyázott Petrára míg mi Zolival színházba mentünk) és a 17:25-ös hévvel indultunk a Budapesti Operettszínházba megnézni a Mágnás Miska című operettet. Az előadás este 7-kor kezdődött. Nagyon tetszett! Oszvald Marika és Bajor Imre fergetegesek voltak! :)))

Sajnos nem értük el a 22:20-kor induló hévet, ezért a 4-es villamossal beutaztunk a Moszkva térre és onnan metróval a Batthyány térre a 23 órási hévhez. Azzal mentünk haza.

Apukám mesélte, hogy Petra nem nagyon evett, inkább teázott. Este 8-kor elaludt, majd felkelt kilenc előtt, majd ismét elaludt. Rendes kislány volt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kolozsi.blog.hu/api/trackback/id/tr90464175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása