Kolozsi Petra, Zoli, Dóri

Ez a blog rólam (Dóri) a lányomról Petráról és a férjemről Zoliról szól.

Friss topikok

  • nyuli: Csak így tovább,utoléerted magad;-D Figyelünk ám!puszi,Gaby (2008.07.19. 21:02) Júl 19.

Linkblog

Máj 9.

2008.05.11. 12:54 - kolozsi

Lementünk Zoli elé a lenfonógyári megállóba, amikor jött haza az első részből, mert vettünk anyukámnak virágot és ha a szokásos időben mentünk volna félő lett volna, hogy összefutunk anyukámmal és akkor ugrik a meglepetés. :) Zoli vett két évelő szegfűnek tűnő virágot az erkélyre.

Délután volt itt anyukám.

Miután anyukám elment, Petrával kimentünk sétálni az utcába.

Este Zoli hamarabb jött egy vonattal, mert bevitték a vonatát és így elérte a korábbit.

Mesélte, hogy tanulójával ma a vonali végrehajtási utasításról beszélgettek. Délután igazán már semmiről, mert Zoli fáradt volt.

Este telefonált az albérlőnk veje, hogy megtalálta a csőgörényt, de nem tudta vele megoldani a dugulási problémát. Zoli mondta honnan próbálkozzon. Mondta még telefonálni fog. Végül Zoli hívta vissza és miután újból eredménytelen választ kapott a 19:05-ös hévvel beutazott. Mesélte, hogy 20:02-kor lépett be a lakásba és 20:18-kor ki és a probléma már nem volt probléma többé. Majdnem elérte a 20:35-kor induló hévet, de egy félre értés miatt nem.

A sztori a következő: Zoli telefonált a Batthány térre, hogy ki lesz a vezetője a 20:35-ös induló vonatnak, a Tasi Sanyi. 20:37-kor, amikor a villamos már majdnem megállt a budai hídfőnél felhívta a Sanyit, hogy várja már meg a hévvel, természetesen Sanyi mondta, hogy rendben. Zoli leszállt a villamosról, futott le a hév megállóba, de hév nem volt sehol, utas meg nem volt a peronon. Sanyi visszahívta, hogy fent van e a vonaton, sikerült e az akció, de Zoli mondta, hogy Ő a megállóban van. Kiderült, hogy pont volt egy szaladó utas aki veszettül integetet és felszállt a hévre és a Sanyi azt hitte, hogy a Zoli az.

Így Zoli csak a 20:50-es hévvel jött haza.

Itthon Petrát egyedül fürdettem, majd rendesen elaludt, ahogy szokott. Zoli miután hazaért még fürdött és aztán elaludtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kolozsi.blog.hu/api/trackback/id/tr88463652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása