Kolozsi Petra, Zoli, Dóri

Ez a blog rólam (Dóri) a lányomról Petráról és a férjemről Zoliról szól.

Friss topikok

  • nyuli: Csak így tovább,utoléerted magad;-D Figyelünk ám!puszi,Gaby (2008.07.19. 21:02) Júl 19.

Linkblog

Máj 15.

2008.05.18. 17:00 - kolozsi

Zoli ma nem a saját fordáját csinálta. Mindezt azért, hogy a tanulójának megtudja mutatni a kocsiszini kezdést. Tehát ma az első része 4:52-től 9:29-ig, a másod része 13:32-től 18:42-ig tart. Két rész között egy fél órával több időnk volt együtt :), viszont este egy órával később ér haza. :(

Két rész között vásároltunk.

Anyukám jött délután és elmentünk a Corába. Jött a Gergő is, mert fürdőnadrágot kellett venni Neki. Menni akartunk a kínai boltba is, de Gergő nem szeret vásárolni, így nem mentünk.

Ma krumplis tészta volt az ebéd, kovászos uborkával. Mindkettő finom volt, de az uborka egyszerűen isteni volt. Holnap veszünk még!!! :)

Petra ma átfordult, minden segítség nélkül a hátáról a hasára! :))))))))))))) Ügyes a picikém!

Este miután Zoli haza ért, vacsoráztunk, fürödtünk, altattam és elaludtunk.

Zoli mesélte, hogy ma a tanulójával az utasításokról beszélgettek, de sajnos a másik Zoli tudása még nem tökéletes. Úgyhogy délután már Zoli nem is nagyon kérdezgetett.

A bejegyzés trackback címe:

https://kolozsi.blog.hu/api/trackback/id/tr27475531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása